Hoe lang duurt het om de derailleurbatterijen op te laden?

Een normale volledige laadtijd is 60 minuten bij gebruik van een netstroomadapter. De oplader heeft een micro-USB aansluiting. Er is een micro-USB naar standaard-USB kabel nodig om de oplader aan te sluiten op een voedingsbron. Als voedingsbron kan een USB aansluiting zoals die van een computer worden gebruikt. Een in het huishouden gangbare netstroomadapter met USB aansluiting werkt ook.

Bekijk de SRAM RED Etap System Overzicht video voor een tutorial over het verwijderen, de installatie, het opladen van de accu's, en de indicator LED's.